BALIKESİR / KARESİ - Şamlı Şehit Mustafa Adışen Ortaokulu

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİNCE YAPILACAKTIR.

GÜNDEM MADDELERİ:

1- Açılış ve yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2- Okul Müdürü Raşettin DAĞ’ın konuşması.

3- Açık oyla divan başkanı ve bir yazmanın seçilmesi

4- Yeni yönetim kurulunun seçimi ve görevleri Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.(Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması. Veliler arasında 5 asil 5 yedek üye yönetim kuruluna; veliler arasından 1 asil 1 yedek üye Denetim Kurulu'na seçimin yapılması).

5- Denetleme kurulunun seçimi ve görevleri. Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi. (Denetim Kurulu'na Öğretmenler Kurulu tarafından seçilen 2 asil ve 2 yedek öğretmen üyenin açıklanması).

6- Okul ihtiyaçlarının temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulu'nun

yetkilendirilmesi.

7- Okulun eğitim öğretim kalitesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

8- Yönetmeliklerde ön görülen konulardan;

a) Devam-devamsızlık durumları

b) Kılık kıyafet ve disiplin durumu

9- Velilerin görüşleri (Yön. mad.16)

10- Dilek ve temenniler.