BALIKESİR / KARESİ - Şamlı Şehit Mustafa Adışen Ortaokulu

Nis

"Bugün, Türk Milleti'nin egemenliğini ilân ettiği, demokrasinin ve özgürlüğün temelinin atıldığı büyük bir günü kutluyoruz“Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun…”

Ock

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, bu hızla tüketiminin devam etmesi halinde, yakın bir tarihte kaynakların tükenmesi, hatta üretilemez hale geleceği olasıdır. Bu sebeple enerji kaynaklarının korunması ve tüketimde tasarruf yapılması önem arz etmektedir.

Ock

Öğrencilerimiz okullararası voleybol yıldız erkekler kategorisinde Balıkesir il birincisi olmuştur.Beden eğitimi öğretmenimiz Adem ÇELİKER'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.İl dışında Balıkesir'i temsil edecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Ock

Balıkesir Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ve Karesi Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında okulumuz öğrencilerine akıl ve zeka oyunları eğitimleri verilmiştir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

BALIKESİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN "BİR ADIM BİN UMUT PROJESİ" KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRME YAPILDI.AYRICA ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ.İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE ZİYARETLERİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.